Jordvarme

Fåborg Smede og VVS

Klar til at skifte til jordvarme?

Et jordvarmeanlæg udnytter den oplagrede solenergi i det øverste lag af jorden. Et jordvarmeanlæg er miljøvenligt og kan reducerer boligens CO2 udslip med op mod 50%. 

Jordvarme består af en lang slange, som graves ned i jorden. Slangen er tilkoblet en varmepumpe, som eventuelt kan placeres i bryggerset. Her bliver varmen fra slangen omdannet, så jordvarmen kan bruges til varmt vand og opvarmning. Et jordvarmeanlæg næsten ikke vedligeholdes ud over rensning af filter en gang om året. Der skal ikke fyldes noget på anlægget. Anlægget reguleres af jordvarmen uden for. 

Vi tilbyder inden for VVS

  • Varmesystemer
  • Vand- og rørskader
  • VVS entrepriser
  • Nye installationer
  • Badeværelse

Vi har mange års erfaring i faget og har gennem tiden oparbejdet et fast kundenetværk, der bliver ved med at trække på vores ekspertise, når det brænder på, eller hvis der skal monteres nye VVS installationer.

Derfor skal du skifte til jordvarme

Overvej jordvarme hvis du skal bygge nyt hus, står og skal udskifte nuværende energikilder som olie-, gasfyr eller bare ønsker en mere miljørigtig energikilde. Og er du bekymret for det danske vejr, kan du roligt slappe af igen. Selv på overskyet dage, virker anlæggene. Kontakt Fåborg Smedie og VVS allerede i dag, for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig, og hvilken energikilde, din bolig skal bruge fremover.

Har du brug for gennemtænkte konstruktioner til dit badeværelse eller renovering og reparation af anlæg og andre installationer, er du mere end velkommen til at kontakte Fåborg Smede og VVS Service på telefon 75 19 50 82 eller på mail.

Vi kører til opgaver i hele området omkring Årre og Esbjerg.

Vores garanti
for godt håndværk

Vi er medlem af DS Garanti. Vores garanti for godt håndværk.

Vi tilbyder også

Solvarme

Overvejer du solvarme? Klar til at skifte dit oliefyr ud med vedrarende energi? Så lad os klare opgaven for dig. Vi lytter til dine ønsker.

Læs mere her

Landbrugsmaskiner

Vi hjælper med at udføre service og reperer landbrugsmaskiner. Vi tilbyder også smedeløsninger.

Læs mere her

Virksomhedsadresse

Fåborgvej 62, 6818 Årre

Ring til os

Send os en mail