Kan solvarme betale sig?

Solvarme hos Fåborg Smede og VVS

Solvarme - en god investering i fremtiden

Et solvarmeanlæg er en miljøvenlig og fleksibel løsning. Det er en vedvarende energikilde, som let kan kombineres med de øvrige vand- og varmeanlæg du har i huset. Et solvarmeanlæg må til forveksling ikke sammenlignes med solceller. 

Kan solvarme betale sig? Solvarme er en gratis energikilde, som typisk opfanges ved hjælp af solfangere, som for eksempel kan integreres på boligens tag. Dette er en elegant løsning, som til forveksling ligner tagvinduer. Solfangeren fungerer ved at en væske i solfangeren opvarmes af solen, og dernæst bliver sendt rundt i huset. Solvarmen er en god investering, og vil over tid betale sig selv ind igen. 

Vi tilbyder inden for VVS

  • Varmesystemer
  • Vand- og rørskader
  • VVS entrepriser
  • Nye installationer
  • Badeværelse

Vi har mange års erfaring i faget og har gennem tiden oparbejdet et fast kundenetværk, der bliver ved med at trække på vores ekspertise, når det brænder på, eller hvis der skal monteres nye VVS installationer.

Derfor kan solvarme betale sig

Står du og skal skifte tag, eller udskiftning af boligens varmekilder, Står du over for en ombygning eller tilbygning, er det en god idé at undersøge muligheden for et solvarmeanlæg. Solvarmen kan med fordel tænkes ind i konstruktionen fra starten. Vi står til rådighed fra den første skitse, til anlægget er tilsluttet og fungere.

Hos Fåborg Smedie og VVS er vi eksperter i at finde den rette løsning til netop Jeres og husets behov. Solvarmeanlægget kan for eksempel integreres i boligens tag. Dette kan nemt gøres i forbindelse med en tagrenovering. 

Gennem god og professionel rådgivning, hjælper vi dig igennem hele processen. Fra størrelsen på solvarmeanlægget, til installationen. Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende samtale.

 

Kan solvarme betale sig? Det kan det hos Fåborg smede og vvs Esbjerg

Har du brug for gennemtænkte konstruktioner til dit badeværelse eller renovering og reparation af anlæg og andre installationer, er du mere end velkommen til at kontakte Fåborg Smede og VVS Service på telefon 75 19 50 82 eller på mail.

Vi kører til opgaver i hele området omkring Årre og Esbjerg.

Vores garanti
for godt håndværk

DS garanti - Landbrug og landbrugsmaskiner hos Fåborg smede og vvs esbjerg

Vi tilbyder også

Jordvarme

Overvejer du jordvarme? Klar til at skifte dit oliefyr ud med vedvarende energi? Så lad os klare opgaven for dig.

Læs mere

VVS

Skal du have udført VVS? Så lad os klare det for dig. Vi står altid til rådighed. Vi har mange års erfaring inden for VVS.

Læs mere

Landbrugsmaskiner

Vi hjælper med at udføre service og reperer landbrugsmaskiner. Vi tilbyder også smedeløsninger.

Læs mere

Virksomhedsadresse

Fåborgvej 62, 6818 Årre

Ring til os

Send os en mail